CREATE MINDFUL CHANGE | Fred Körver - fred@createmc.nl - 06-23760930| Karina Jansen - karina@createmc.nl - 0610422898
Ben jij nieuwsgierig........

Nieuws

Bijscholing teamcoaching

CREATE levert in samenwerking met het Atma instituut in Amersfoort de driedaagse bijscholing teamcoaching. Nadere informatie en inschrijving kan via www.atma.nl.

Begeleiding bij het beantwoorden van business

vraagstukken

CREATE heeft voor diverse opdrachtgevers Business Model Canvas sessies begeleid. Steeds weer leiden deze sessies tot verassende inzichten!

Creatieve afdelingsworkshop MAASTRO clinic

Bij MAASTRO clinc hebben wij op een creatieve manier de inhoudelijke workshop rondom het jaarplan en nieuwe ontwikkelingen bij de ICT-afdeling begeleid, waardoor meer vertrouwen en flow ontstond.

ZOL Fase 2

Het Ziekenhuis Oost-Limburg voert ook de tweede fase van de implementatie van het HiX-EPD samen met CREATE uit.

Kennis- en adviescentrum NAZL/OTO

Het Netwerk Acute Zorg Limburg bouwt samen met CREATE aan het Kennis- en adviescentrum NAZL/OTO (KANO). De komende maanden worden voorbereidingen getroffen voor het bouwen van dit digitale platform.

Implementatie HiX ZIS-EPD ZOL

Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) in Genk gaat over naar het ZIS-EPD HiX van de firma Chipsoft. CREATE ondersteunt het ZOL met de implementatie fase 1 van de paramedische diensten in het ziekenhuis.

Coördinatie regionetwerk Limburg

De Limburgse ziekenhuizen streven ernaar om de de behandeling van patiënten door verschillende ziekenhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het regionetwerk Limburg heeft tot doel om keten processen en informatieuitwisseling in de zorgketen zo soepel als mogelijk te laten verlopen. CREATE MC zorgt voor coördinatie en governance van dit netwerk. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Fred (06-14859039).

Loopbaandiensten

CREATE levert loopbaandiensten en -coaching voor JP Loopbaandiensten. Onder diensten is onze dienstverlening nader beschreven. Voor de volledige dienstverlening van JP Loopbaandiensten verwijzen wij naar www.jploopbaandiensten.nl.

Geluksschool.nu

Wij zijn trots te melden dat we onze particuliere diensten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei gaan leveren vanuit Geluksschool.NU. Nadere informatie kunt u vinden op www.geluksschool.nu.

Samenwerking ORGB

ORGB verzorgt CREDO Opleidingen op eigen licentie en in samenwerking met ROC’s en AOC’s. Voor specifieke doelgroepen maakt ORGB gebruik van coaches voor een optimale begeleiding van de leerlingen. CREATE mindful change schoolt en begeleidt voor ORGB deze coaches.

Organisatieontwikkeling Radar

Radar cluster Heuvelland heeft de afgelopen maanden in samenwerking met CREATE mindful change de weg ingezet naar buurt- en wijkgericht werken. Wij wensen het gehele cluster veel succes met de verdere implementatie van de nieuwe teams in het cluster!

Coaching

(Life-)coaching is voor CREATE een belangrijke activiteit waarbij we zowel(executive) coachtrajecten verzorgen als ook particuliere klanten begeleiden. De natuur gebruiken we hierbij als een belangrijk hulpmiddel. Daarnaast is Karina verbonden aan het Atma Instituut voor de opleiding van coaches (www.atma.nl).

Teamtrainingen

Onze activiteiten op het gebied van teamtraining zijn sterk uitgebreid. Naast onze eigen trainingen verzorgen wij eveneens trainingen in samenwerking met TEAM|FOCUS (www.team-focus.nl) en Kembit (www.kembit.nl). Wij hebben o.a. teamtrainingen verzorgd voor KPN Corporate Market, Radar en APG.

Persoonlijke ontwikkeling en mindfulness

Naast onze eigen dienstverlening op het gebied van persoonlijke ontwikkeling werken we samen met Indachtig voor diensten op het gebied van Mindfulness en ACT. Voor nadere informatie zie www.indachtig.nl.

Management development

In opdracht van EL Communicatie (www.elcommunicatie.nl) werkt CREATE MINDFUL CHANGE mee aan een management development week voor een MT in de automotive branche.

Cursus Inleiding in management en leidinggeven

CREATE MINDFUL CHANGE verzorgt in opdracht van Kembit (www.kembit.nl) de cursus ‘Inleiding in management en leidinggeven’ voor www.allekabels.nl.
CREATE MINDFUL CHANGE